Om oss

Haugholt Anlegg’s Service startet opp i 1997 som et enkeltmannsforetak. I mai 2002 ble driften utvidet fra å være kveldsbasert til å bli et heltidsforetak. Vi er per i dag 7 ansatte, som i 2006 omsatte for til sammen 15,5 millioner kroner + mva. Dette er en firedobling fra året før. Bedriften holder til i Gjerstad, Aust-Agder, og daglig leder er Rolf Inge Haugholt.

Haugholt Anleggsservice driver i hovedsak med betongarbeid, men vi kan også ta på oss små oppdrag innen tømring og muring. Hovedprosjektet i 2006 var betongarbeidene knyttet til et leilighetsbygg med parkeringshus på Grini i Bærum. Dette var en jobb til 14 millioner kroner. Frem til mars/april 2007 blir et sykehjem i Helgeroa vår oppgave, en jobb med 1000m³ betong til 5,5 millioner.

Vi gjør alt vi kan for at kunden skal bli fornøyd. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat eller et uforpliktende prisoverslag, så håper vi at vi kan levere et produkt som dere er på jakt etter. Kontaktinformasjon finner du på hovedsiden, og i menyen til venstre vil du finne bilder fra noen utvalgte referanseprosjekter.

Vi har også sentral godkjenning i tiltaksklasse klasse 2 for betongarbeider.